We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

1302 (demo)

by Noise Cowboys

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
Kloktání rezavejch mechů protiklad tvrdnoucí krev Uši zalitý v lednu Vzpomínka zabíjí vztek Z lamp ráno prší kopulace jím mává Haremachet je zády A Hah bungee padá Zvuk mechů versus tíseň bude píseň a nic Lepidlo maže židle pak dojezd zabije hic Zas brzo vyschnou mechy k zemi přiková krev a genom uší zvlčí a lampy spálí ten den Rez - sucho místo léku zbejvá Mech vrací se kde je splav Vláha pár hodin zakázaná a samota je pár samota je pár.
2.
Bůh nežil život Bůh kouřil skunk nekonečno přesáh v Yallahs implodoval Jak had spolk svý tělo málo už byl ráj Nic sytý ve všechno bouchá zvrací - bílá černá Bůh zažil život a vykřikoval punk nekonečno obtáh o Yallahs sníval Rád hladil cizí tělo chatrč by byla ráj Hladový nic všechno zas sžírá zvrací - černá bělá Dvě cesty jsou nechoď za mnou ! Bůh stvořil život a pořád křičel punk nekonečno schoval aby zůstal sám Natrávený tělo seš ty anebo já Hladový my v kdovíco bouchá (Někdy) stačí černobílá Dvě cesty jsou nechoď za mnou !
3.
Nocí běžíš lesem strach a to máš dost! Šepot cizím hlasem mrazí tě na kost Nocí běžíš lesem bojíš se dost! Už se ženou vlci máš z toho zlost! Ty, já, tvý svědomí. Je to jen tvůj sen.
4.
Fakt schválně nestojim zády fakt schválně nevnímám čas Z hajzlů už netahám rady Zbytečný čekání už sem dávno měl jít Už nikdy nebudu stát zbytečný čekání už sem dávno měl jít Už se nebudu bát zbytečný čekání už sem dávno měl jít Fakt schválně nestojim zády fakt schválně nevnímám čas Z hajzlů už netahám rady Zbytečný čekání už sem dávno měl jít I když se vrátim zpátky tak pudem ve dvou životní vyznání totiž netetuju henou I když se vrátim zpátky řeknu nashledanou Konečně - poprvý oslavim nález vodkou.

about

1302
(demo)
record, master, mix... : low resolution studios
www.bandzone.cz/fan/lowresolution

credits

released February 13, 2015

Thanx to:
Hromy, Vašek, beer, weed, hummus...

license

all rights reserved

tags

about

Noise Cowboys Jindrichuv Hradec, Czech Republic

Rednecks from South Bohemia...
... existentialist songs about life, beer, drugs, love and hate.

contact / help

Contact Noise Cowboys

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Noise Cowboys, you may also like: